Rólunk

Alapítványunk 1993 óta működik.

A Fővárosi Bíróság 4186-os sorszám alatt vette nyilvántartásba.

Ildiknl_001Tevékenységünk némiképp különbözik más állatvédő alapítványokétól. Az egyéni arculatot a szükség szülte: mivel sohasem tudtunk annyi pénzt összegyűjteni, hogy létre mertünk volna hozni egy klasszikus értelemben vett nagy menhelyet, kispénzű állatbarátokat kezdtünk támogatni, akik vagy a lakásukon tartanak nagyon sok állatot, vagy az utcán etetnek rendszeresen – s ha szükséges, orvosi ellátásban is részesítenek, ivartalaníttatnak – kóbor kutyákat és macskákat.Az évek során parányi menhelyek egész hálózata alakult így ki: itt három kutya, nyolc cica, ott huszonkét cica, amott négy kutya, és így tovább. Anélkül, hogy a nagy menhelyek jelentőségét le akarnánk becsülni, úgy érezzük, hogy például egy (tudjuk, mennyire individualista) macska számára jobb, ha csak nyolc társával kell osztoznia egy gazdi szeretetén, mint kétszázad magával lakni egy nagy menhelyen.

E pillanatban 38 állattartót támogatunk, ám ez a szám hónapról hónapra nő.  „Rezsiköltség”, „reprezentációs költség”, stb. nálunk ismeretlen fogalmak: alapítványunk semmilyen címen nem költ másra, mint közvetlenül az állatokra. Szükségünk lenne új segítőkre, akik átmeneti befogadást, esetleg állatszállítást vállalnának – és persze pénzre, mert nagy az állatok nyomorúsága.

Kérjük, hogy akár a bankszámlánkra küldött adománnyal (Duna Takarékszövetkezet, 58600551-12010721), akár  adójuk 1%-ának felajánlásával (adószám: 18056738-1-43) támogassák munkánkat!

Az adakozók, ha kívánják,  megtudhatják, ki részesült nekik köszönhetően adományban, és meg is ismerkedhetnek mini-menhelyeink sok-sok áldozatot vállaló működtetőivel.

missing

Kálló Gyöngyi
elnök

dr. Pomogáts Béláné
kurátor

Kamocsay Ildikó
kurátor, titkár

Kérjük, hogy adójuk 1%-ának felajánlásával (adószám: 18056738-1-43) támogassák munkánkat!

webfejlesztés
Orange Monkeez Kft